Bloggutmaningen -Nu fullföljd

Skriv sex underliga/egendomliga saker om dig själv, ange också dessa regler. Välj FEM nya bloggare som du utmanar, och ange deras namn på din blogg. Berätta för dem att de blivit utmanade och be dem läsa mer i din blogg.

1: Jag går alltid omkring när jag pratar i telefon. Jag kan bara inte sitta still och prata. Såfort jag pratar i telefon spatserar jag omkring som Joakim Von Anka.


2: Jag är en obotlig tidsoptimist. Jag kommer alltid försent. Oavsett vilken tid jag börjar göra mig iordning. Alla mina vänner vet att man får säga en tid åt mig, helst en timme tidigare, och en annan åt alla andra. Då är jag iaf en halvtimme försenad.

3: Besserwisser, jag har alltid rätt och är tjuskallig som fan. Detta beror inte på att jag vägrar inse att jag har fel utan det är helt enkelt bara så att jag alltid har rätt. Alltid!

4: Jag är manshatare. Jepp, ni läste rätt. En manlig manshatare. Ibland undrar jag om jag varit kvinna i ett tidigare liv. Jag har lättare att se saker ur ett kvinnligt perspektiv än ett manligt. Vissa kallar mig träffsäkra i mina analyser själv så tror jag det bara är vanlig, simpel, hälsosam sinnessjukdom.

5: Jag är en allt eller inget människa. Jag gör inget halvdant. Antingen gör jag inget alls eller så lägger jag ner hela min själ i det. Dessutom periodare. Allt går i perioder. Jag har kliniskt städat i x antal veckor, sedan förfaller det totalt.

6: Jag är dryg! Så fruktansvärt dryg, oftast med glimten i ögat men ibland spårar jag ur. Dessa gånger förtjänar jag en slägga i skallen eller en handväska på näsan. Spöa mig!

Jag utmanar följande bloggare:


Nina - http://missochrasy.blogg.se/

Marina - http://marinahamberg.blogg.se/

Evelina - http://lonken.blogg.se/

Malin - http://malinkraft.blogg.se/

Andreas - http://ollee.blogg.se/

Espresso till folket!

Kommentarer
Postat av: emma

Hah! Därför är det roligt varje gång du måste ge dig i någon av MSN-konversationerna vi har :P

2007-03-14 @ 16:05:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback