Onsdag, fredag och lördag. Fest, folk och fart! Woohooo!

Vi börjar med onsdagens svängom. Kommer hem ifrån jobbet, duschar, byter om och rullar till sidsjön för att möta upp Sofia Soufa och vara lite social.

Hade inte träffat henne på evigheter, hon har ju luffat runt i asien en halv evighet. Nice som fan!
 Förfest där med trevligt folk som jag dessvärre glömt namnen på. Sofia, Therese och fyra trevliga killar. Satt där en stund och surrade med dom och skjutsade sedan ner dom till Oleary's. Jag och Sofia gick in på stadshusverandan en sväng och surrade med lite folk. Träffade Jenny och Sarah, det var trevligt och inte igår. Sedan var det kväll för Jojje var tröttast. Skjutsade hem Sofia och sedan åkte jag hem. Hemma vid två och upp på jobbet vid sextiden. Piggast i stan? Nja!

image54
Soufa poserar och ser dyngfullast ut, det kanske hon var vid närmare eftertanke :P


Fredag!

Får ett sms om att det är bowling på G, kikar läget och bestämmer mig för att hänga med. Rullar ner till Nicke för att hämta honom och vidare färd till birsta och Enjoy. Kikade på Nickes motorcykel också, brum brum!
Möter Upp Evvy där och kliver in för att vänta på resten av folket. Dom har mer problem med klockan än jag har, så vi börjar bowla. Det går skapligt till en början för mig. Sedan kommer Evvy igång och kickar min röv! Fan vad stryk jag fick! Nicke övergick till att bowla med Jens och fan vad dom slungade kloten. Nästan så personalen fick hämta kloten på andra sidan väggen. Storpojkarna ni vet!

        
Från vänster till höger: Nicke och Evvy, Jag och Nicke, Evvys strikepose, Nicke laddar för att slunga klot, jag leker jesus?
        
Vänster till höger: Djupt koncentrerad Jojje, Nicke chefar i vanlig ordning, Jojjes strikepose, Evvy dominerar spelet fan vad tjejen var het! Jojje visar upp sin heta röv och snygga ryggtavla.

Efter bowlingen kände vi inte för att kvälla klockan tio en fredag. Nicke knäckte idé Casino! Vi rullade hem till nicke för skobyte och så var jag så jäkla ölsugen att vi var tvungna att komma överens om att Evvy ställde sin bil i timrå, tog min bil och skjutsade hem mig sedan så jag kunde dricka öl. Spelar för en hundring på Cosmopol, vinner fyrahundra och dricker en öl. Vidare till Irish och sitter där och surrar en stund. Beundransvärd konstruktion på deras herrtoa, pissoar och porslinstron i samma toalett, snyggt! Ska fota stället och be er kära läsare analysera tankarna bakom lösningen. Evvy skjutsar hem mig frammöver natten och jag somnar som en klubbad sparvhök på en svartkrog i phuket. Ringer mamma dagen efter och hon får hämta mig så jag kan få skjuts till Timrå, hämta evvys bil och möta henne på stan för en shoppingrunda.


LÖRDAG!

Springer runt i lite olika butiker, letar prylar och kläder. Jag fyndar två par Jeans, ett par ska jag behålla, dom andra ska bytas. En skitsnygg jacka på rea, riktigt jävla snygg! Nedsatt med 800 pix. Vadå fynd? Två t-shirtar och ett skärp. Bra dag! Men vi glömde springa på bolaget! Löste sig genom att rensa mitt barskåp.

Förfest hos kotten, Jag och Evvy kommer dit sent, runt nio. Nicke dyker upp en stund för sällskap innan han rullar vidare för filmkväll hos Alvåg. Marielle, Bäckman och Nadja kommer förbi och vi surrar skit, poppar musik och dricker sprit. Fan vad vi är bra på skiten!

Rullar in till stan vid tolv-ett tiden på natten. Lillebror Sjödin kör en bil, vi pojkar får åka amerikanskt gjutjärn med v8 spis,  four on the floor och 2+2 bucket seats. Det innebar, eftersom vi var tre i "baksätet" att jag fick sitta på kardantunneln. Tur man inte är slapp mellan skinkorna. Hårt mot hårt.

Ställer oss i kön till O'learys för att möta upp flickorna som åkte en stund tidigare. Vet inte hur men vi stod inte länge i kön förrens vi hamnade en bit före alla andra i kön och fick gå in, smidigt. Dricker lite öl, träffar trevligt folk, dansar lite och har det kalas skojj. Vi börjar alla bli rätt sliriga framöver timmarna. Det styrs upp efterfest i det Bäckmanska residenset och en supertrött och rätt berusad Jojje halvslummrar i soffhörnet. Runt sextiden slänger Marielle åt mig ett täcke, en kudde och ger mig order att sova. Jag somnade fort. Vaknade vid elva-tolv, tvärvarmt. Som fastlimmad på skinnsoffan. Snudd på att dom fick sprätta loss mig med filékniven. Stackars Jon fick sova i en fotölj. Vaknar till liv, dricker en hink vatten var och springer upp på Keabhouse för pizza frukost. Kanon! Snackar lite mer skit hemma hos Johan och Nadja, innan man känner sig någorlunda fräsch. Traskar in på Konsum och köper lite glass och mineralvatten, hämtar bilen på Tallbacken och rullar hem. Har inte gjort ett dugg idag. Men fan vad skojj det var igår! Tack vänner! Ni är bäst!

      

      


      

      

Bilderna uppifrån och ner, vänster till höger i tur och ordning:
  1. Nicke Storsheriff, like you man!
  2. Jag börjar komma igång med groggarna, något jag kan.
  3. Kotten, om flickan själv får välja.
  4. Evvy börjar bli i form.
  5. Jojje och Evvy börjar komma iform.
  6. Pojkmys, mums!
  7. Bäckman och Marielle, ursäkta den kassa bilden men ni var svårfångade.
  8. Nadja, som inte ville vara med på bild.
  9. Evvy i högform!
  10. En Jojje ser skeptisk ut, Nadja fångades på bild också, HA!
  11. Up-side-down, tank you very much!
  12. Fyllesvin, i vanlig ordning, men snygga sådanna :P
  13. Hur kan man inte märka att man visar heela röven? Raggarsvin...
  14. Fullast? Toker? Nej, bara Jojje.
  15. I väntan på resten av folket.
Världens tröttaste Jojje, men visst var jag söt?

Tack för en kanonbra helg vänner!





Kommentarer
Postat av: Evelina

asgarv! hahaha.. fan va fulla vi va på den där bilden! :P måste få länk till flokig så jag kan få ta del av bilderna ja med :D hehe..

Postat av: Michelle

oj oj inget litet inlägg. Diggar den första bilden. Fest av klass... :D

2007-07-29 @ 20:06:19
URL: http://mischa3.blogg.se
Postat av: Magdalena

Haha jag tänkte att jag läste syrrans blogg nu. Jag ba varför skriver hon om sig själv i tredje person, och sen när dricker hon öl! haha^^

2007-07-29 @ 22:23:07
URL: http://magdalenae.blogg.se
Postat av: soufa

Haha! Du jag var med dig på is vatten, kommer du inte ihåg det? Nej men seriöst, nästa gång då är det du som är med mig på drickandet:)

2007-07-30 @ 23:31:58
URL: http://soufa.blogg.se
Postat av: JojjeB

Isvatten? Huh? I'm lost! Vi får se, överväger att bli äckelseriös träningsnarkoman igen :P Jag är slapp, fet och bläschig!

2007-07-30 @ 23:51:17
URL: http://jojjeb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback